Què és un bloc?

En informàtica, un blog o bé bitàcola, (de l'anglès blog, truncació de weblog: diari web) és un diari interactiu personal (dip) a Internet.
Un blog és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (blocaire, blogaire o bloguista) i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat. En cada missatge o article d'un blog els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada blog té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.
(Font: Viquipèdia)

Aquest vídeo ens explica d'una manera clara i senzilla què són els blogs, com funcionen i quin ús en podem fer.Si voleu més informació sobre com van sorgir els blocs, quin va ser el primer bloc i qui n'era l'autor, podeu consultar l'article Bloc de la Viquipèdia.
Si voleu conèixer blocs, consulteu els següents enllaços:
Si trobeu algun bloc interessant, podeu recomanar-lo en els comentaris. Indiqueu de quin bloc es tracta, que s'hi publica i deixeu-hi també l'adreça enllaçada, així ens serà a tots molt més fàcil poder consultar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada