INGREDIENTS MASSA:
- 120 g sucre
- 1 ou
- ratlladura taronja
- 30 g mantega
- 20 g llevat fresc
- 1 got aigua
- 400 g farina
INGREDIENTS CREMA:
- 50 g sucre
- 40 g maizena
- 4 rovells
- 1/2 llet
PER FE LA MASSA:
Barregem tots els ingredients i els posem en un bol i el deixem que augmenti el doble. Passem la massa al marbre enfarinat i li donem forma de coca, ha de tenir un gruix d'un centímetre i mig. La posem a la safata del forn i la deixem reposar una hora.
LA CREMA:
Es posa la llet a escalfar amb la beina de vainilla es deixa refredar i quan estigui si posa els rovells fins que espesseeixi
Guarnim la coca amb la crema amb ajuda de la màniga, posem els pinyons, sucre, la fruita i prees-calfem el forn a 190º
Posem la coca a coure uns 25-35 minuts. Punxar per saber si ja està cuita, encara es farà més grossa, deixeu refredar i a menjar!!!
Es posa la llet a escalfar amb la beina de vainilla es deixa refredar i quan estigui si posa els rovells fins que espesseeixi
Guarnim la coca amb la crema amb ajuda de la màniga, posem els pinyons, sucre, la fruita i prees-calfem el forn a 190º
Posem la coca a coure uns 25-35 minuts. Punxar per saber si ja està cuita, encara es farà més grossa, deixeu refredar i a menjar!!!
Waaaaaoooooo!!! quina bona pinta que té la coca.
ResponElimina