diumenge, 24 de març de 2013

COCA CREMA



INGREDIENTS MASSA:
  • 120 g sucre 
  • 1 ou 
  • ratlladura taronja 
  • 30 g mantega 
  • 20 g llevat fresc
  • 1 got aigua 
  • 400 g farina 

INGREDIENTS CREMA:
  • 50 g sucre 
  • 40 g maizena 
  • 4 rovells 
  • 1/2 llet 

PER FE LA MASSA:
Barregem tots els ingredients i els posem en un bol i el deixem que augmenti el doble. Passem la massa al marbre enfarinat i li donem forma de coca, ha de tenir un gruix d'un centímetre i mig. La posem a la safata del forn i la deixem reposar una hora.


LA CREMA:
Es posa la llet a escalfar amb la beina de vainilla es deixa refredar i quan estigui si posa els rovells fins que espesseeixi

Guarnim la coca amb la crema amb ajuda de la màniga, posem els pinyons, sucre, la fruita i prees-calfem el forn a 190º

Posem la coca a coure uns 25-35 minuts. Punxar per saber si ja està cuita, encara es farà més grossa, deixeu refredar i a menjar!!!



1 comentari:

  1. Waaaaaoooooo!!! quina bona pinta que té la coca.

    ResponElimina